14 Jan 2012

hi blogg.long time no see you sayangg i really missyou baby ucuk :*

happy birthday to me 11/1 heee.


hai i wanna talk about hmm.i don't act entah lah i sekarang banyak sangat problem yang i kena tempuhi.i tak kuat i penat.everyday i always pk about benda yang tak penting tu.i pk i menangis apa yang i perlu buat?serious i cakap i kenapa yang kena?kenapa insan yang tak mengerti apaapa terkena?ohgotttt ALLAH lebih menyanyanyi you fateesya.okay i accept seadanya.tapi korang semua tak rasa macam mana i rasa sekarng.i sabar i cuba redha sahaja kerana Allah sudah merancang and i kena terima maybe ada hikmah di sebalik semua ni.thanks to ALLAH.okay i try the best hunn.byebye peeepssss :*

21 Dec 2011



i'm shoo tired :/ btw i still miss my ex boyfriendssss i need you baby.please come to me again!i really love you i dont care but i love you.hmm i miss your hug baby.

4 Nov 2011


see aku buat sendiri kek ni,btw first time sorangsorng buat :*




ALHAMDULILLAH sedap :S

3 Sep 2011

I'm taken?Somebody Told You Wrong